Lifestyle

#majčinstvo

Četiri stvari koje nikada ne biste trebali govoriti drugim majkama

Četiri stvari koje nikada ne biste trebali govoriti drugim majkama
Pexels

Biti majka je dovoljno teško bez suočavanja s onim što vam drugi govore ili što govore o vama. Bilo da se radi o mamama u školi, članovima obitelji, susjedama, prijateljicama ili kolegicama s posla, postoji mnogo mišljenja o mamama i načinu na koji odgajaju svoju djecu.

Komentiranje izgleda

Ako je mama u svom najboljem izdanju ili se nosi ležerno, to nije potrebno komentirati ili dijeliti s bilo kim drugim. Ne trebamo osuđivati ​​jedni druge po tome kako izgledamo. Važnije je primijetiti kako se ponašamo jedni prema drugima.

Posramljivanje zbog roditeljskih metoda

Osim u slučaju zlostavljanja i zanemarivanja, nitko od nas nema pravo posramljivati drugu mamu na temelju načina na koji odgaja svoju djecu. Svi imamo različite osobnosti i iskustva koja su nas oblikovala i način na koji želimo biti roditelji. Nikad nemojte misliti kako ste nešto učinili bolje jer je i svako dijete drugačije.

Postavljanje neželjenih pitanja

Osim ako niste dobri prijatelji s nekom mamom, postoje ograničenja za prikladan razgovor. Nikad ne postavljajte osobna pitanja na koja sami ne biste htjeli odgovoriti.

Loše tretiranje tuđeg djeteta

U komunikaciji s tuđom djecom ponašajte se odraslo i tretirajte ih kako biste željeli da drugi tretiraju vaše dijete.

​​​​​​​​​​​

Reci što misliš!