Info

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela eZadar.hr portala i svih njegovih dijelova, tvrtke Elektronski Zadar d.o.o (u nastavku samo eZadar.hr) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem eZadar.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio eZadar.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

INTERNETSKI PORTAL eZadar.hr

Tvrtka "Elektronski Zadar d.o.o." posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja eZadar.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje eZadar.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

eZadar.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja medijskih partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. eZadar.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri.

Sve sadržaje eZadar.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i eZadar.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Koristimo se i vanjskim tvrtkama u svrhu isporuke oglasa prilikom posjete našoj web stranici (AdSense). Ove tvrtke mogu koristiti informacije (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail adresu ili broj telefona) o posjetama ovoj i drugim web stranicama kako bi omogućili isporuku oglasa roba i usluga od Vašeg interesa. Ako želite više informacija o ovoj praksi, kliknite ovdje.

Pristup eZadar.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

eZadar.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne (foto) i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava eZadar.hr portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (eZadar.hr, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je eZadar.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

eZadar.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. eZadar.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na eZadar.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

eZadar.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. eZadar.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

eZadar.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je dužan odmah prijaviti eZadar.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa.

eZadar.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

KOMUNIKACIJSKI SERVIS - KOMENTARI

Korištenjem komunikacijskih servisa (komentari) obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Obavezujete se da nećete:

- maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa

- objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj

- lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika

- ostavljati spam poruke u komentarima

- sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s eZadar.hr portalom,

- kršiti bilo koji važeći zakon

eZadar.hr nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

Komunikacijski servis ponuđen je korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a eZadar.hr ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

PORUKE eZadar.hr-a I SPONZORA

eZadar.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti eZadar.hr portala i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

eZadar.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama eZadar.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja na eZadar.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.


Reci što misliš!