Sport

Nogomet, Serie A

Trojici igrača Lazija prijeti suspenzija nakon napada na suca

Trojici igrača Lazija prijeti suspenzija nakon napada na suca

Ružne scene viđene su u nedjelju navečer u utakmici 35. kola talijanske Serije A između Udinesea i Lazija u Udinama.

Nekoliko igrača rimskog kluba mogli bi zaraditi duže suspenzije nakon što su, poslije posljednjeg sučeva zvižduka, napali glavnog suca utakmice Marca Bergonzija.

Naime, Robert Pereyra zabio je dalekometni pogodak u 90. minuti, nakon što su igrači Lazija posjedali na travnjak, uključujući golmana, misleći da je sudac označio kraj susreta.

Pereyra je zabio za 2-0, a nedugo nakon toga uslijedio je pravi zvižduk za kraj susreta nakon kojeg je uslijedio kaos.

Nekolicina igrača Lazija, pa i trenera, opkolila je suca i počela ga vrijeđati, a navodno ga je vratar Lazija Federico Marchetti čak i odgurnuo. On je, zajedno s Andreom Diasom i Lionelom Scalonijem zaradio isključujuće kartone, te im najvjerojatnije slijedi tužba glavnog suca zbog koje bi mogli biti suspendirani na duže vrijeme.

Rasplet cijele situacije neće biti poznat sve dok sudac ne preda svoj zapisnik talijanskom savezu, te nakon što ga ovaj prouči i donese odluku.

Domaći trener Udinesea bio je jako razočaran scenama na kraju susreta koje su zasjenile pobjedu njegove momčadi.

- Razočaravajuće je bilo što moji dečki nisu mogli proslaviti pobjedu zbog incidenta. Neki su me igrači iz Lazija pokušali nagovoriti da priznam da sam čuo sučev zvižduk, međutim nisam - rekao je Francesco Guidolin.

Nitko se iz Lazio nije oglasio nakon incidenta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.