trikovi
Potopite peršin u vodu sa sodom bikarbonom i gledajte što će se dogoditi
Peršin je neizostavan začin na našim prostorima, kako za juhe, tako i za mnoge druge stvari, a najbolji je kada je svjež.
Želite li produžiti svježinu ove biljke, a pritom ste i protiv smrzavanja, za vas imamo učinkovit i jednostavan način.
Kako produžiti svježinu peršina?
Ulijte vodu u posudu. Dodajte žlicu sode bikarbone. Umočite peršin. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte ocat po dasci za rezanje i obrišite je krpom. Zatim nasjeckajte peršin. Na dno staklenke stavite papirnati ubrus i dodajte peršin.
Staklenku čuvati u hladnjaku. Možete ga tamo držati mjesec dana. Zahvaljujući ovom triku peršin će zadržati svoju aromu i okus, prenosi krstarica.com.
Izdvojeno
-
U Športskom centru Višnjik u subotu je održan niz zanimljivih sportskih i plesnih događanja.
-
Vaterpolisti dubrovačkoga Juga osvojili su pokal LEN Eurokupa svladavši u finalu u Rijeci Primorje EB s 12-6 (3-1, 1-1, 6-2, 2-2).
-
Nogometaši Dinama nastavili su pobjednički prvenstveni niz svladavši kao gosti koprivnički Slaven Belupo sa 3-2 (0-1).
-
Promjenljivo i nestabilno. Uglavnom u drugom dijelu dana mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji.
Reci što misliš!