trikovi
Potopite peršin u vodu sa sodom bikarbonom i gledajte što će se dogoditi
Peršin je neizostavan začin na našim prostorima, kako za juhe, tako i za mnoge druge stvari, a najbolji je kada je svjež.
Želite li produžiti svježinu ove biljke, a pritom ste i protiv smrzavanja, za vas imamo učinkovit i jednostavan način.
Kako produžiti svježinu peršina?
Ulijte vodu u posudu. Dodajte žlicu sode bikarbone. Umočite peršin. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte ocat po dasci za rezanje i obrišite je krpom. Zatim nasjeckajte peršin. Na dno staklenke stavite papirnati ubrus i dodajte peršin.
Staklenku čuvati u hladnjaku. Možete ga tamo držati mjesec dana. Zahvaljujući ovom triku peršin će zadržati svoju aromu i okus, prenosi krstarica.com.
Izdvojeno
-
U organizaciji Atletskog kluba Gospić, Parka prirode Velebit i Općine Karlobag u subotu, 8. lipnja 2024. godine održava se SKY BOŠT 2024 (Baške Oštarije Trail).
-
U subotu je započelo prvo otvoreno prvenstvo Zadarske županije u boksu. BK Ares Diabolik prijavio je 11 boraca, a četvero ih je imalo priliku boksati prvog dana natjecanja.
-
Proljetno izdanje Brlog craft marketa s mirisom nadolazećeg ljeta održan je u subotu poslijepodne.
-
HOROSKOP - DNEVNI HOROSKOP
Reci što misliš!