Ostalo / Euro 08

Četvrtfinale: Hrvatska - Turska

Bilić: Htio sam odustati od svega

Bilić: Htio sam odustati od svega

Život ide dalje i definitivno ćemo se vratiti

Hrvatski izbornik Slaven Bilić otkrio je kako je nakon šokantnog ispadanja od Turske u četvrtfinalu Europskog nogometnog prvenstva htio odustati od trenerskog posla.

Nakon vodstva Hrvatske pogotkom Ivana Klasnića u 119. minuti, uslijedilo je šokantno izjednačenje Turaka preko Sentürka u posljednjim sekundama utakmice, od kojeg se hrvatski igrači nisu oporavili i izgubili su na jedanaesterce.

- Želio sam odustati odmah nakon utakmice, ne kao trener Hrvatske, već kao trener općenito. Ali volim nogomet i volim ove momke, vratit ćemo se ponovo – izjavio je Bilić za Football Focus, a prenosi Goal.com.

- Još uvijek smo shrvani i bit ćemo još dugo vremena. Kada sam došao u svlačionicu igrači su plakali kao mala djeca. Zaslužili smo pobjedu. Pokušali smo se obraniti, pokušali smo napraviti zamjenu, ali nam suci nisu dopustili.

Hrvatski izbornik upitan je i za planove u budućnosti. Namjerava li napustiti klupu reprezentacije za neki veliki klub?

- Ne razmišljam o tome. Samo razmišljam o svojim igračima. Korak po korak napredovali smo igrajući bez Eduarda. Devet osvojenih bodova u tri utakmice. Zato je veliko razočaranje ovaj poraz. Ali život ide dalje i definitivno ćemo se vratiti.

Reci što misliš!