Sport

Četvrtfinale: Hrvatska - Turska

Bilić: Krivi smo samo mi, nitko drugi!

Bilić: Krivi smo samo mi, nitko drugi!

U šoku, Modrić mi je rekao da će prestati igrati nogomet...

"Planirao sam da ćemo igrati u finalu", otkrio je izbornik. U svlačionici se i plakalo i ridalo: "Loše smo reagirali na kraju'" Usput se još jednom naricalo za Eduardom, donose Sportske novosti.

"Loše smo reagirali u zadnjoj minuti, sami smo dali Turcima priliku da se vrate. Imali smo loptu, loše smo to izveli, napravili smo dvije pogreške u tim trenucima. Sudac je samo čekao da netko izbije loptu iz kaznenog prostora, odmah bi svirao kraj. Vjerojatno i zato mi četvrti sudac nije dao da napravim izmjenu, vjerojatno je i on mislio da je sve gotovo", izjavio je dan nakon bečke tragedije Slaven Bilić i zaključio:

"Sudac ništa nije kriv, nema to veze ni sa srećom, sami smo krivi". Opisao je izbornik i kako je to izgledalo u svlačionici: "Bio sam tamo 20 minuta nakon utakmice. Tuga i jad. Većina je plakala, neki su i jecali i ridali."

Odbio je nagađati o budućnosti reprezentacije. Čak nije otpisao niti kapetana Niku Kovača: "Prerano je sada pričati o tome. U ovom trenutku svi su u šoku, Modrić mi je rekao da će prestati igrati nogomet..."

Na 'karminama' je po tko zna koji put konstatirano kako jedan čovjek jako nedostaje: "Otkad nema Eduarda, imamo problem realizacije. Malo je takvih igrača kakav je Dudu."

Bilić je otkrio kao je planirao da ćemo igrati u finalu, iako o tome 'ništa nije htio ranije govoriti'. Za kraj se fotografirao s novinarima i zaključio: "Strašno smo tužni jer se opraštamo od EURA bez poraza, ali iznimno sam ponosan na sve svoje igrače!"

 


Reci što misliš!