Zabava

Show

Zvijezde pjevaju: Parovi se pripremaju telefonski

Zvijezde pjevaju: Parovi se pripremaju telefonski

Prva emisija je za tjedan dana, a kandidati se još nisu ozbiljno uhvatili uvježbavanja

Nezadovoljan sam svojom mentoricom. Sve je to preozbijno shvatila! Muštra me. Naše pripreme su tajna kao i vjenčanja u poznatih Hrvata. Uvježbavamo različite tehnike jer moramo pjevati nekoliko stilova - kaže Goran Navojec, koji će u HTV-ovu showu "Zvijezde pjevaju" nastupati s Marijom Husar.

Prva emisija je za tjedan dana, a kandidati se još nisu ozbiljno uhvatili uvježbavanja. Natjecanje su ozbiljno shvatila četiri para pa su se čak našli nekoliko puta, dok četiri para uvježbavaju duete - na telefon.

- Nadam se da ćemo se jednom naći i zapjevati. Zasad slušamo pjesme odvojeno. Preko telefona si pjevušimo - kaže Marijana Mikulić, kojoj je mentor Ervin Baučić. U telepatskoj vezi su i Maja Blagdan i Željko Tomac. Oni razmjenjuju poruke.

- Ja se upjevavam s bendom Norma Belle - kaže Tomac.

- Ivana Kindl i ja više se slušamo, nego što se gledamo. Pjevamo jedno drugome na telefon. Ja ujutro odem na misu, pa vježbam pjevanje, nakon toga trčim dva sata, pa opet vježbam - našalio se glumac Nikša Kušelj. Mila Elegovi kaže da se nekoliko puta na tjedan nađe sa Jacquesom.


Reci što misliš!