Zabava

TV Show

Natali Dizdar i Dražen Čuček pobjednici 3. sezone showa "Zvijezde pjevaju"

Natali Dizdar i Dražen Čuček pobjednici 3. sezone showa

O pobjedniku showa Zvijezde pjevaju odlučivali su gledatelji

Natali Dizdar i Dražen Čuček pobjednici su treće sezone showa HTV-a Zvijezde pjevaju. U finalnoj emisiji, neizvjesnoj do samog proglašenja pobjednika, za pobjedu su se s njima borili Ivana Kindl (lanjska pobjednica) i Duško Modrinić, javlja HTV

O pobjedniku showa Zvijezde pjevaju odlučivali su gledatelji. Nakon po tri otpjevane pjesme, članovi sudačkog žirija Ksenija Erker, Martina Tomčić, Rajko Dujmić i Husein Hasanefendić Hus, za svaku su pjesmu dali desetku.

Tako su Natali i Dražen te Ivana i Duško dobili ukupno po 120 bodova. To se još nije dogodilo u showu i o pobjedniku su odlučivali samo pozivi gledatelja. Njima je bio bolji nastup Natali Dizdar i Dražena Čučeka koji su pjevali Jednom kad noć Opće opasnosti, Azrinu A šta da radim i pjesmu Bijelog Dugmeta Loše vino.

Iako su tijekom osam tjedana showa Ivana Kindl i Duško Modrinić bili jedni od favorita, nisu bili razočarani što im je izmakla pobjeda.

Pobjednici prve i druge sezone showa Zvijezde pjevaju novinarka HTV-a Lamija Alečković te glumac Nikša Kušelj otpjevali su duet Summer wine.

I kroz osmu, finalnu emisiju vodili su vas dobro poznati voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Podsjetimo, u prošloj emisiji na putu do finala zaustavljeni su Katja Kušec i Đani Stipaničev.

U showu su sudjelovali i Kristina Krepela i Marko Tolja, Davor Dretar i Zorica Kondža, Dolores Lambaša i Giuliano, Mihovil Horvat i Marija Husar te Tamara Despot i Ervin Baučić.

 


Reci što misliš!