Zabava

Big Brother

Hrvatski Big Brother snimat će se u Bangkoku

Hrvatski Big Brother snimat će se u Bangkoku

Prijave za sudjelovanje u showu već su krenule, a u prvih tjedan dana već se prijavilo na tisuće kandidata

Novi natjecatelji Big Brothera više neće biti u luksuznom stanu nego idu u jugoistočnu Aziju, u Bangkok. Stanari neće biti zatvoreni nego će se navodno povremeno kretati po gradu koji ima 8.5 milijuna stanovnika. Kamere će ih pratiti u stopu. Mjesto boravka bit će izolirano imanje, a reality će biti sličan "Survivoru".

- U ovoj sezoni stanari neće samo morati potvrditi koliko su spretni u kuhinji nego će Big Brother pred njih staviti mnoštvo zadataka koji iziskuju izdržljivost, snagu i kreativnost - rekla nam je Mirsada Dizdarević, glasnogovornica RTL-a.

- Stanari će u 106 dana imati 15 tjednih zadataka. Uz to i dnevne zadatke, koje će, ako ih uspješno obave, moći 'naplatiti' kupovinom i nabavkom luksuznih potrepština - rekla je Mirsada.

Krajem prošlog mjeseca produkcija Big Brothera obišla je brojne tropske destinacije poput Karipskih otoka, Maldiva i nekih otoka Azije. U konačnici su odabrali Tajland. Slogan pete sezone je "Big Brother avantura te zove", a počinje, kao i svake godine, u rujnu.

Prijave za sudjelovanje u showu već su krenule, a u prvih tjedan dana već se prijavilo na tisuće kandidata.

I ove godine voditeljica iz zagrebačkog studija trebala bi biti Antonija Blaće, a njezini suvoditelji Renata Sopek i Marko Lušić.

- Još ništa ne znam, ali nadam se da ću i ove godine biti voditeljica - rekla je Antonija. S njom se slaže i Renata Sopek, koja je jedina među njima odradila sve dosadašnje sezone.


Reci što misliš!