Zabava

Ostavit će djevojačko prezime

"Neću se udati u bijelom jer ne vjerujem u Boga"

Kći preminulog kralja funka na Valentinovo se u Japanu zaručila s trinaest godina starijim dečkom, britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, a samo za tportal otkrila je kako teku pripreme za vjenčanje i planira li uskoro postati mama.

Ella Dvornik s 25 je godina ostvarila ono o čemu njezine vršnjakinje mogu samo sanjati. Odrasla je preko noći, a zahvaljujući putopisima koje objavljuje proputovala je gotovo cijeli svijet. Prezime Dvornik nije je nikad kočilo u naumu da bude svoja, bez obzira na to što okolina mislila o njoj.

Svoje sigurno utočište u posljednje dvije godine pronašla je u šarmantnom Britancu Charlesu od kojeg je trenutačno odvojena jer se nalazi u izolaciji zbog sudjelovanja u HTV-ovu showu Daniele Trbović 'Bezveze'. S fotografkinjom Mare Milin i reperom Antom Cashom odmah je pronašla zajednički jezik, a tijekom našeg posjeta kazala nam je kako je Charles reagirao na to što će biti odvojeni šest dana.

"On je bio presretan što će se napokon malo odmoriti od mene', smije se Ella. Točno na Valentinovo, ispod japanske planine Fuji, Britanac joj je dao prsten i zaprosio je. 'Kad mi je za rođendan rekao da me za Valentinovo vodi u Japan, pretpostavila sam što je naumio. Prvo sam mu dala svoj poklon – pismo i deset pari čarapa. Zezala sam ga da ih neće obući jer mu ih ja stalno oblačim. Već sam tu vidjela da je ukočen i pod stresom te da nešto namjerava. Ne možeš ne primijetiti to na muškarcu. Kad mi je dao prsten, tri mu minute nisam odgovorila 'da' pa je sav bio u strahu", kaže Ella čiju je prosidbu uveličao i veličanstveni vatromet.

Ipak, ove godine još ne planira stati pred oltar. Svoje vjenčanje zamišlja u nekom malom mjestu u Hrvatskoj, uz more, a iako svi očekuju da će to biti pravi tulum za ekipu, Ella će napraviti intimnu ceremoniju: "Ono što znam je da sigurno neću biti u bijeloj vjenčanici jer, nažalost, ne idem u Crkvu niti vjerujem u Boga."

Prezime Dvornik će, kaže, ostaviti i dodati suprugovo. "Charles mi je sam rekao kako bi htio da ostavim očevo prezime. Ako budemo imali djecu, i ona će biti Dvornik jer bih htjela da se tatina loza nastavi. Trenutačno mi je pomalo neuredna svakodnevica i teško organiziram život za nas dvoje, a kamoli za još jednog malog Dvornika. No u bliskoj budućnosti svakako se vidim kao mama i ne zamaram se otkucajem biološkog sata", ističe Ella.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.