Zabava

Prsten na ruci

Ella Dvornik se zaručila?

Ella Dvornik se zaručila?

Ella Dvornik nakon nekoliko singlova odlučila se napraviti pjesmu na englesko- japanskom što joj je otvorilo vrata na dalekom tržištu.

Pjevačica Ella Dvornik se pjevajući na japanskom progurala na svjetsko tržište, te je svojom idejom stvarno potaknula neki novi val, a ima čak i reakcije na svoje pjesme jer joj se javljaju obožavatelji iz dalekog Japana.

'Imam posebno japanski Twitter/Facebook, a posebno hrvatski. Ovdje me svi znaju duže pa imaju i drugačiji pristup. Već znaju što žele pitati. Dok ovi iz Japana još samo istražuju. Zanimljivo je što me nitko od njih nije upisao u Google. Pitaju me osnovne podatke, gdje ti živiš, super mi je pjesma iako ništa ne razumijem i tako', rekla je Ella koja bi voljela napraviti cijeli album koji je bio na englesko - japanskom pa onda tamo probati napraviti nešto više.

Ella se u japanski zaljubila na prvi pogled. 'Jezik je užasno nježan i sladak. Mekan je za razliku od našeg. I u njemu nema toliko prostota. Praktički ih uopće nemaju. Puno su mirniji, oprezniji, a opet su nastrani na svoj način. To mi je blisko jer sam i ja takva. Prema nepoznatim ljudima sam suzdržana, ali čim nekog upoznam sam opuštenija', rekla je Ella koja na ruci nosi zanimljiv prsten.

'Svašta znači taj prsten koji mi je poklonio Josip, a da predstavlja zaruke ne bih vam ni rekla', rekla nam je kroz tajanstveni smiješak Ella.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.