Zabava

uoči Sea Star Festivala

Baby Lasagna obožavatelje iznenadio novim merchom

Baby Lasagna obožavatelje iznenadio novim merchom
Marko Prpić/PIXSELL

Baby Lasagna uoči nastupa na Eurosongu i Sea Star Festivalu dobio je vlastitu slikovnicu!

Mačak Stipe jedan je od glavnih motiva eurovizijskog hita „Rim Tim Tagi Dim“, a sada i glavni lik slikovnice „Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“ koju autorski potpisuju Baby Lasagna i Yellow Yuri. Uz Stipu se u slikovnici pojavljuju i mace Gertruda i Branka koje strpljivo iščekuju Marka Purišića, odnosno Baby Lasagnu da se, nadamo se kao veliki pobjednik, vrati iz Švedske. A uspjeh na natjecanju prognizirala mu je i OGAE (The Organisation Générale des Amateurs de l‘Eurovision), zajednica obožavatelja Eurovizije, u čijem glasanju je sudjelovalo 5760 osoba iz cijele Europe koji su „Rim Tim Tagi Dim“ uvjerljivo svrstali na prvo mjesto!

Slikovnica u prodaju kreće 18. svibnja, samo nekoliko dana prije nego što se Baby Lasagna pridruži ostalim morskim glazbenim zvijezdama na svom prvom nastupu nakon Eurosonga i spektakularnom otvorenju ljeta u svom rodnom Umagu. Uz hrvatskog će eurovizijskog predstavnika u magičnoj laguni Stella Maris na šestom izdanju Sea Star Festivala nastupiti i talijanska favoritkinja Angelina Mango, Offenbach, John Newman (Hybrid DJ set), ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, INIKO, Joker Out, Buč Kesidi, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, z++, Ian Asher, Tam & Jymenik, Rouzi i mnogi drugi.

U manje od mjesec dana do festivala u tijeku je i prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, u kojoj se za četiri kupljene ulaznice peta dobiva na poklon. Aktualne cijene ulaznica za šesto izdanje Sea Star Festivala na snazi će biti do petka, 10. svibnja do kraja dana!

Eurovizijska superzvijezda Baby Lasagna obožavatelje je oduševila svojim merchom. Nakon što su u rekordnom roku rasprodane majice s ilustracijama njegovih mačaka Stipe, Gertrude i Branke, u prodaju su stigle čarape. Ipak, prošloga je tjedna u pretprodaju stigla i jedinstvena šarena slikovnica koja će posebno oduševiti najmlađe fanove. Obožavatelje hita „Rim Tim Tagi Dim“, osim zaraznog plesnog ritma, posebno je dirnula topla priča o ljubavi Baby Lasagne i mačka Stipe koja je sada pretočena u preslatku basnu.

Slikovnica „Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“ nastala je u suradnji Baby Lasagne i Yellow Yurija, odnosno Marka Purišića i Igora Jurilja koji je zaslužan za tekst i predivne ilustracije. Fanovi kroz slikovnicu mogu pobliže upoznati Baby Lasagnu, mačka Stipu, ali i mace Gertrudu i Branku čiji su likovi oblikovani prema svojim stvarnim karakteristikama te naučiti važne pouke o ljubavi, podršci i prijateljstvu s kućnim ljubimcima. Izdanje je oblikovao Tomislav Vranić Vrana, a dostupno je na hrvatskom i na engleskom jeziku. Slikovnica je već krenula u pretprodaju, može se prednaručiti u Rockmarku, dok službena prodaja izdanja kreće 18. svibnja. 

Hrvatski je predstavnik svojom pjesmom i nastupom zaludio publiku diljem svijeta. Osim što već dugo drži visoko drugo mjesto na eurovizijskim kladionicama, obara i rekorde slušanosti na streaming servisima. Pjesma broji preko tri milijuna pregleda na YouTube-u te preko četiri milijuna streamova na Spotifyju, a Lasagna svakim nastupom i probom osvaja sve više navijača i fanova. Svoj će prvi ekskluzivni nastup nakon Eurosonga Baby Lasagna održati upravo na spektakularnoj pozornici Sea Star Festivala. 

Šesto će se izdanje Exitovog Sea Star Festivala održati od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja. Za idiličnu će se dobrodošlicu na Welcome Day partyju pobrinuti eterični maestro svjesne glazbe Mose, ekstatični Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko. Uz hrvatskog će predstavnika u magičnoj laguni nastupiti i talijanska favoritkinja Angelina Mango. Osim eurovizijskih superzvijezda, u Umag stižu i sjajna globalna i regionalna imena kao što su Ofenbach, John Newman (Hybrid DJ set), ARTBAT, Victoria, Deborah De Luca, INIKO, Ian Asher, Joker Out, Buč Kesidi, Keni nije mrtav (Serbia Creates Music), Vanillaz, Vimoksha i Lucius Light. Sea Starovoj su se opakoj trap-gang ekipi ove godine priključili Senidah, Devito, Kuku$, Grše, z++, tam & Jymenik, Rouzi, Zevin i Thicc Boi. Osim toga, Sea Star će u laguni stvoriti techno raj uz moćni Electronic Paradise program predvođen izvođačima kao što su Estella Boersma, Alessio, Marin Biočić, DJ Jock, Katalina, Inner Sense, Gumja, Elena Mikac te impresivan niz drugih izvođača koji će prizvati sunce na brojnim festivalskim pozornicama. 

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 10. svibnja! Počela i omiljena prodajna akcija!

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 54 eura, dok je jednodnevne ulaznice moguće kupiti po 29 eura s popustom od 30% na finalnu cijenu. Ove će cijene na snazi biti do petka, 10. svibnja do kraja dana, nakon čega se povećavaju! Krenula je i omiljena akcija „Kupi 4, zgrabi 5!“ u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobiva na poklon. 

 


Reci što misliš!