Sport

nogomet, sp 2018

Putinovi favoriti za naslov prvaka su Brazil, Argentina, Španjolska i Njemačka

Putinovi favoriti za naslov prvaka su Brazil, Argentina, Španjolska i Njemačka
AP Images

Ruski predsjednik Vladimir Putin otkrio je da su njegovi favoriti za osvajanje naslova svjetskog prvenstva, koje počinje 14. lipnja u Rusiji, u nogometu reprezentacije Argentine, Brazila, Njemačke i Španjolske

"To je teško pitanje (tko će osvojiti naslov prvaka. Puno je suparnika. Tu su južnoameričke momčadi – Argentina i Brazil. Na zadnjem prvenstvu Njemačka je igrala sjajno, a Španjolska je prelijepi nogometni brend. Sigurno će biti i drugih kandidata, ali samo će najbolji pobijediti", kazao je Putin u interviewu za kinesku televizijsku postaju "China Media Group" uoči posjeta Kini. 

Ruski predsjednik je komentirao i lošu formu reprezentacije Rusije koja je bez pobjede u sedam utakmica. 

"Nažalost, naša reprezentacija je u zadnje vrijeme bez dobrih rezultata. Ali navijači i svi ljubitelji nogometa u Rusiji se nadaju da će se reprezentacija dobro pokazati, da će igrati moderan, zanimljiv i lijep nogomet i da će se boriti do kraja", rekao je Putin. 

Domaćin Rusija će otvoriti svjetsko prvenstvo 14. lipnja utakmicom protiv Saudijske Arabije, prvim suparnikom iz skupine A u kojoj su još i Egipat i Urugvaj.


Reci što misliš!