Zabava

reakcije

Emilija Kokić o Baby Lasagni: Mislim da bi bilo vrijeme da se meni kruna malo prodrma!

Emilija Kokić o Baby Lasagni: Mislim da bi bilo vrijeme da se meni kruna malo prodrma!
Sanjin Strukic/PIXSELL

Baby Lasagna sa svojom ekipom sve je oduševio u polufinalu Eurosonga!

"Rim Tim Tagi Dim" pjevalo se jučer diljem Hrvatske, kao i u Malmö Areni u Švedskoj. Baby Lasagna sa svojom ekipom sve je oduševio u polufinalu Eurosonga! Sada se s nestrpljenjem čeka njegov nastup u subotnjem finalu.

Prvi taktovi - bili su dovoljni za euforiju u dvorani.A zatim su se tisuće pridružile Baby Lasagni u plesu kojim se zarazila Europa. U potpunoj ekstazi i sve europske novinarske ekipe.

Nacija nikada nije bila sigurnija u prolazak u finale - Baby Lasagna zaliječio je hrvatske eurovizijske rane. 

- Ja sam plakala od sreće, toliko o tome, svaka čast.

- Nadam se da će pobijediti, odličan je. On je baš genijalan dečko.

- Podrška iz Slavonskog broda od pete do moje kose, dečko je pravi! Ne može se reći da je legenda kad smo ga tek upoznali, ali dečko je pravi, samo su neki od komentara.

Marko Purišić priznao je da se nakon nastupa pribojavao reakcije iz Hrvatske.

- Dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete koje uzbuđenje ste proživljavali jučer sa mnom, nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i idemo sad do kraja, rekao je Baby Lasagna.

Osim pjesmom, mnogi su oduševljeni Markovim ljudskim pristupom. Bez velike mašinerije i pompe, babymanija je zavladala - njemu u čast u Slavonskom Brodu osvanuo je mural.

- Htjela sam dati jednu lijepu uspomenu na ovaj Eurosong, kazala je Maja Jagodić.

Nakon nastupa - WhatsApp grupa učitelja osnovne škole u Umagu gdje rade Markovi roditelji eksplodirala je od poruka podrške. 

- Mama je bila i gošća u drugim razredima kao mama Baby Lasagne, iako im je to do neki dan bila samo učiteljica koja predaje u drugom razredu, sada su i mama i tata dobili malo višu funkciju. Umag više neće biti samo grad sporta sad će biti i grad Marka Purišića, rekla je Sanja Zakinja, ravnateljica OŠ "Marije i Line" Umag.

Čeka se subota i finale. Struka - optimistična. 

- Čvrsto stojim iza ovoga što kažem, maksimum su napravili i on i njegov tim, a što će biti više nije u njegovim rukama, to je i neki moment sreće, a ako je suditi po pravdi mislim da bi bilo vrijeme da se meni kruna malo prodrma i da više nisam jedina, kazala je Emilija Kokić.

- Ne znam je li je Zagreb spreman, ali znam da se može spremiti. Meni je puno fanova reklo da su već rezervirali sobe i dogovorili smo se da ćemo se naći tamo, ja imam majicu, samo će pisati Zagreb, rekla je Tajči.

Eurosong 2025. u Zagrebu. Zvuči sjajno. 


Reci što misliš!