Sport

nogomet, primera

Real nije iskoristio kiks Barcelone, Modrić među najboljima na terenu

Real nije iskoristio kiks Barcelone, Modrić među najboljima na terenu
Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL

U 14. kolu španjolskog prvenstva Barcelona je u subotu remizirala protiv Celte (2-2), kao i Real Madrid koji je u Bilbau kod Athletica odigrao 0-0

Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real pruživši dobru partiju, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 82. minuti.

Barcelona je osvojila samo bod nakon što je na svom Camp Nou odigrala 2-2 protiv Celte Vigo. Gosti su u 20. minuti poveli pogotkom Iaga Aspasa nakon dobro izvedenog kontranapada. Barcelona je samo dvije minuti poslije došla do izjednačenja preko Lionela Messija. U drugom poluvremenu, nakon što je u 62. minuti Luis Suarez na Messijevu asistenciju pogodio za vodstvo 2-1, činilo se da će Barcelona doći do nova tri boda. Međutim, već u 70. minuti Maxi Gomez je izjednačio. Do kraja dvoboja Barcelonini igrači stvorili su nebrojene prilike, ali nijednom nisu uspjeli zatresti suparničku mrežu.
 
Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone te je imao nekoliko zapaženih ubačaja, ali zbog nedovoljne preciznosti suigrača nije se našao u ulozi asistenta. U 79. minuti Rakitića je zamijenio Paco Alcácer.

Sevilla je dobila Deportivo iz La Coruñe s 2-0, a Atletico je na svom Metropolitano stadionu svladao Real Sociedad s 2-1, a pobjednički gol zabio je Antoine Griezmann u 87. minuti. U nedjelju drugoplasirana Valencia gostuje kod Getafea.


Reci što misliš!