Lifestyle

Fokus je na pokretu – i uživanju

Znate li što je The Sculpt Society, go-to trening brojnih poznatih dama

Znate li što je The Sculpt Society, go-to trening brojnih poznatih dama

The Sculpt Society je aplikacija koja nudi više od 600 različitih workout programa na jednom mjestu. Fokus je na pokretu – i uživanju u istom.

Dakota Johnson glumica je poznata po blockbuster filmovima, dobrom stilu i – fit izgledu. Kao i za mnoge druge glumce, poput Zaca Efrona, Sydney Sweeney i Jakea Gyllenhaala, priprema za ulogu i za Dakotu znači – dovođenje tijela u top formu.

Za njezin najnoviji film, Madame Web, Dakota je vrijedno trenirala kako bi što bolje odigrala akcijsku ulogu Cassandre Webb. Njezin izbor treninga? The Sculpt Society, go-to trening brojnih poznatih dama, poput Mirande Kerr i Else Hosk.

The Sculpt Society je aplikacija koja nudi više od 600 različitih workout programa na jednom mjestu. Fokus je na pokretu – i uživanju u istom. The Sculpt Society popularna je destinacija za sve ljubitelje fitnessa, bilo da ste početnici ili već napredni vježbači. Na primjer, postoje treninzi koji su usmjereni isključivo na meditaciju, kao i dance cardio treninzi, gdje uz ples i glazbu na zabavan način trošimo kalorije. Tu je i popularan pilates tip treninga, kao i joga.

Naravno, moguće je i kombinirati treninge – jedan dan ples, drugi dan joga i slično.

The Sculpt Society u obzir uzima i članove koji zbog određenih ozljeda ne mogu raditi treninge gdje je fokus na skokovima, ili drugim vežbama gdje, na primjer, koljena mogu patiti.

To su low impact treninzi gdje je fokus na bodyweight vežbama i onima koje se rade na prostirkama. Iako zvuče lako, ove vježbe zapravo su vrlo izazovne i brzo daju željene rezultate.


Reci što misliš!