Sport

Košarka, A-1 liga, Liga za prvaka

Aco: Zadovoljan sam angažmanom mojih igrača

Aco: Zadovoljan sam angažmanom mojih igrača

Zadar je večeras u 5. kolu Lige za prvaka u Jazinama lagano pobijedio momčad Svjetlosti iz Slavonskog Broda rezultatom 103-71.

Nakon utakmice održana je službena tiskovna konferencija, na kojoj se na čuđenje svih prisutnih nije pojavio trener Svjetlosti Mladen Vušković.

Naime, dužnost trenera je pojaviti se na tiskovnoj -konferenciji nakon utakmice što Vušković nije napravio, s objašnjenjem da iz privatnih razloga mora žuriti na put. Međutim, Vukušić je to napravio i nakon utakmice sa Borikom u regionalnom dijelu A-1 lige, tako da mu ta isprika "pada u vodu".

Trener Petrović bio je vrlo jasan i kratak na samoj press-konferenciji, što za njega čudno, jer inače njegovi dojmovi sa utakmice traju uglavnom više od 5 minuta. Poslušajmo izjavu trenera Petrovića:



Svoju izjavu dao nam je i Pankracije Barać, pa poslušajte njegovo mišljenje o večerašnjoj utakmici:



Rok Stipčević u zadnje vrijeme niže odlične igre. Danas je bio najbolji strijelac svoje momčadi sa 23 koša, dodao je još pet asistencija i tri skoka. Poslušajte njegovu izjavu:

 

Jurica Spahija, Bibinjac u dresu Svjetlosti te nekadašnji igrač Zadra u mlađim dobnim uzrastima, danas je bio jedan od raspoloženijih igrača gostiju. Uz 15 koševa, Spahija je dodao i 13 skokova. Poslušajte njegovu izjavu: 



Zadrani sad imaju četiri dana odmora pred utakmicu sa Splitom koja je na rasporedu sljedeće srijede 16. travnja. Trener Petrović ima dovoljno vremena da pripremi svoju momčad za derbi u kojem će pobjednik zasjesti na prvo mjesto na tablici Lige za prvaka.


Reci što misliš!