Sport

Nagradna igra

Pogodite pobjednika Eurocupa

Pogodite pobjednika Eurocupa

Nakon četiri uvodna kola u kojima je sudjelovalo 47 ekipa, Eurocup 2008/09 će doseći vrhunac i okruniti pobjednika u Final Eightu u Torinu od 2. do 5. travnja. 

Osam timova koji će se natjecati u Torinu za trofej i pravo za ulazak u Euroligu dogodine,  susreti će se u četvrtak i petak, 2. i 3. travnja, u sljedećim četvrtfinalnim parovima:

Dynamo - Hemofarm,
Benetton - Lietuvos Rytas,
Pamesa - Khimki,
Bilbao - Zadar.

Pobjednici prvog i drugog para četvrtfinala  susresti će se u polufinalu u subotu, 4. travnja. Pobjednici polufinala će igrati u utakmici za naslov 5. travnja u nedjelju, gdje će bolja momčad biti proglašena pobjednikom Eurocupa. 

Darovni dućan Malta još će jednom  nagraditi najbolje košarkaške znalce navijačkim rekvizitima KK Zadar.

Što je potrebno učiniti?

Do četvrtka 2. travnja u 14 sati prognozirajte pobjednika Eurocupa i uz malo sreće majica, kapa i šal "Igraj Zadre volim te" pokloni darovnog dućana Malta mogu biti vaši.

Pobjednik Eurocupa biti će: a)Dynamo,
b) Hemofarm,
c) Benetton,
d) Lietuvos Rytas,
e) Pamesa,
f)  Khimki,
g) Bilbao,
h) Zadar.

Vaše odgovore i podatke ostavite u formularu nagradne igre na dnu stranice do četvrtka 2. travnja 2009. godine u 14 sati.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obavit će se u redakciji portala ezadar.hr u ponedjeljak 6. travnja u 11 sati, a sretni dobitnici bit će obaviješteni objavom na portalu i emailom.

Puno sreće žele vam:

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.