Sport

Nogomet, Premiership

Premiership: Kranjčar ponovno zabio za pobjedu Spursa

Premiership: Kranjčar ponovno zabio za pobjedu Spursa

Nogometaši Tottenhama gostovali su na Stadionu svjetlosti u subotu, u utakmici 27. kola engleskog Premiershipa, odakle se vraćaju s tri boda nakon 2-1 slavlja izborenog sjajnim volejem hrvatskog reprezentativca iz 57. minute. Zabio je Kranjčar metar izvan kaznenog prostora udarcem iz prve nakon što je loptu iz šesnaesterca ispred Defoea izbacio Mensah.

Kranjčaru je subotnja utakmica bila sedma prvenstvena, a druga u startnoj postavi Spursa. Minutažu je iskoristio na sjajan način, odigrao je, nevezano uz pogodak, dobru utakmicu potvrdivši Redknappu da nije pogriješio dajući mu priliku. Gol protiv Sunderlanda Kranjčaru je drugi ukupno u sezoni za Spurse, a "naslonio" ga je na pobjednički pogodak Boltonu u 92. minuti u prošlome kolu.

Kranjčar je, kao i Vedran Ćorluka, odigrao svih 90 minuta za Spurse koji su pobjedom, trećom uzastopnom, prestigli Chelsea na četvrtom mjestu ljestvice. Sastav Carla Ancelottija, ipak, ima odigranu utakmicu manje.

Sunderlandu je poraz bio treći u nizu, no u 11. minuti, kada je Gyan pogodio za 1-0, nije izgledalo da će do njega doći. Ipak, Michael Dawson glavom i Kranjčar volejem pobrinuli su se za to...

Premiership, 27. subota:

Sunderland – Tottenham 1-2 (Gyan 11 / Dawson 44, Kranjčar 57)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.