Sport

Nogomet, Premiership

Redknapp: Niko je sjajan, a ne mogu mu dati priliku

Redknapp: Niko je sjajan, a ne mogu mu dati priliku

"Što će mi još jedan igrač na poziciji lijevog krila, zar mi treba još jedna glavobolja?"

Menadžer Aston Ville Gerard Houllier je prije nekoliko dana dao naslutiti da je jedan od klubova iz Premierlige nelegalno pokušao pregovarati s njegovim nogometašem Ashleyem Youngom.

Engleski mediji odmah su glavnog sumnjivca pronašli u Harryju Redknappu, menadžeru Tottenhama. On se, međutim, na takva nagađanja samo nasmijao, a kao dokaz da nema namjeru pokušati dovesti Younga naveo je - Niku Kranjčara.

Status hrvatskog reprezentativca na White Hart Laneu je, blago rečeno, loš. Ove je sezone u Premiershipu svega dvaput ušao s klupe, posljednji put još u 4. kolu protiv West Bromwicha. Ukupno je, pak, prošlo gotovo sedam mjeseci otkad je zadnji put, računajući sva natjecanja, krenuo u prvoj postavi.

- Imam Gaetha Balea, što će mi Young? Ne mogu pružiti priliku ni Niki Kranjčaru, a radi se o sjajnom igraču. Što će mi još jedan igrač na poziciji lijevog krila, zar mi treba još jedna glavobolja? - zapitao se menadžer Spursa.

- Jaki smo na krilima: imam Aarona Lennona, imam Garetha Balea, imam Luku Modrića koji također može zaigrati na lijevoj strani. Već je sada dovoljno teško za izabrati - dodao je Redknapp, a potom se ponovno osvrnuo na Kranjčara.

- Žao mi je Nike. Zabio je tri gola u dvije utakmice za svoju reprezentaciju (protiv Izraela i Norveške, op. a.), a ja mu ne mogu dati priliku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.