Sport

Nogomet, Premiership

Redknapp: Plasman u Ligu prvaka bio bi za nas bonus

Redknapp: Plasman u Ligu prvaka bio bi za nas bonus

Nogometašima Tottenhama je u završnici sezone ostao pred očima samo jedan cilj - dograbiti četvrto mjesto Premiershipa i time se i iduće sezone plasirati u Ligu prvaka.

Podsjetimo da je Tottenham trenutačno na petom mjestu, a s obzirom da su Manchester United, Chelsea i Arsenal bodovno prilično pobjegli, jedino još mogu dohvatiti četvrtoplasirani Manchester City. Razlika u bodovima je plus 2 na stranu Cityja.

- Ako dođemo do četvrtog mjesta bit će to veliki uspjeh. Zapravo, to je bonus na ovu odličnu sezonu koju imamo iza sebe - rekao je trener Tottenhama Harry Redknapp.

Podsjetimo, Tottenham je ove sezone nastupao u Ligi prvaka, te je nakon prolaska skupine i pobjede protiv Milana u osmini finala došao do četvrtfinala gdje je Real Madrid bio previsoki zid za njih.

- Jako je teško u Premiershipu doći među četiri najbolje momčadi. Oni najbolji, dakle United, Arsenal ili Chelsea, ne gube na svojoj kvaliteti, a svaka sezona donosi nekog novog jakog u tom odabranom društvu. Nekada je to Everton, danas smo to City i mi. Radimo sve što je u našoj moći i mislim da navijači mogu biti zadovoljni s našim predstavama - zaključio je menadžer Spursa.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.