Sport

Nogomet, Europa liga

Jelavić: Moramo pobijediti, sezona bez Europe nije ista

Jelavić: Moramo pobijediti, sezona bez Europe nije ista

Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Glasgow Rangersa Nikica Jelavić komentirao je za škotski BBC prvu utakmicu razigravanja za Europa ligu protiv Maribora.

U njoj su Rangersi poraženi u Ljudskom vrtu 2-1 iako su na poluvremenu vodili 1-0, pa sada u uzvratu moraju tražiti pobjedu za plasman u fazu natjecanja po skupinama u Europa ligi.

- Moramo pobijediti, jer sezona nije ista bez igranja u Europi. Jedan gol bit će dovoljan u uzvratu, ali moramo igrati bolje da bismo pobijedili i bit će teško - rekao je Jelavić.

- I dalje mislim da smo bolja momčad. Zaista su me iznenadili u drugom poluvremenu, ali mi smo im dopustili da nas iznenade. U prvom dijelu bili smo puno bolji, ali onda smo prestali igrati, kao da smo bili zadovoljni s 1-0. Ne znam što se točno dogodilo, ali moramo to proanalizirati prije druge utakmice i pokušati biti bolji.

Potom se Jelavić kritički osvrnuo i na vlastitu igru, te je komentirao reakciju menadžera Allyja McCoista nakon susreta.

- Promašio sam jednu ili dvije prilike, ali onako kako smo mi primili golove, to se ne bi smjelo događati Rangersima. Menadžer je bio jako ljut nakon utakmice i imao je pravo biti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.