Sport

Nogomet, Premiership

Bruce: Nadam se da će nam Jelavić i Long osigurati opstanak

Bruce: Nadam se da će nam Jelavić i Long osigurati opstanak

Nikica Jelavić i Shane Long dovedeni su u siječanjskom prijelaznom roku u Hull City kako bi se osnažio napad te premierligaške momčadi.

U subotnjem ogledu 24. premierligaškog kola Hull je kod kuće odigrao 1-1 protiv Tottenhama, a jedini gol za domaći je sastav postigao upravo Long. Hrvatski nogometni reprezentativac još čeka na svoj prvijenac u dresu novog kluba. Dosad je odigrao tri premierligaška susreta po transferu iz Evertona, a iako je često bio blizu pogotka, nedostajalo mu je malo preciznosti, ali i malo sreće.

- Shane nam daje nešto što nam je nedostajalo, ritam. Jednom kada krene znate da će svima pobjeći. Mislim da su on i Jelavić davali pune ruke posla Tottenhamu cijeli dan. Jednom kada smo loptu prebacili naprijed stvarai su probleme i veselim se rado s njima u sljedećih nekoliko mjeseci - rekao je menadžer Hull Cityja Steve Bruce.

Hull City trenutno je na 13. mjestu ligaške ljestvice, ali od zone ispadanja udaljen je svega dva boda. Osvojeni bod protiv Tottenhama za njih je bio prvi nakon četiri uzastopna premierligaška poraza.

- Nadajmo se da njih dvojica napadači koje trebamo da bismo osigurali opstanak u ligi. To je cilj - zaključio je Bruce.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.