Sport

Nogomet, Premiership

Bruce: Jelavić i Long su nas promijenili

Bruce: Jelavić i Long su nas promijenili

Menadžer nogometaša Hull Cityja Steve Bruce pun je hvale na račun siječanjskih pojačanja kluba Nikice Jelavića i Shanea Longa.

"Tigersi" su kombinirano na Jelavića i Longa potrošili 14 milijuna funti, dovevši ih iz Evertona, odnosno West Hama, a ubojiti duo je dosad postigao pet golova u pet utakmica koliko su zajedno započeli.

Nakon preskakanja ogleda FA Cupa protiv Brightona u kojem nisu imali pravo nastupa Jelavić i Long vraćaju se u kadar Hull Cityja u subotnjem premierligaškom ogledu protiv Newcastlea.

- Volio bih reći da je sve u treningu, ali oni su dvojica jako dobrih igrača kada igraju zajedno. Dobar igrač je dobar igrač, a što više dobijete od igrača, to lakše postane. Došli su nam u pravo vrijeme i odjednom smo postali drugačija životinja u napadu - rekao je Bruce.

- Bez nepoštovanja prema onome što smo imali prije, ali oni su dovojica igrača od 6 milijuna funti i to se od njih očekivalo. Oduševljeni smo što smo ih dobili i mislimo da imaju sjajan partnerski odnos. Zato smo investirali, da dobijemo ono malo nešto što nismo imali prije.

Jelavić je po dolasku u Hull postigao tri, a Long dva premierligaška gola.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.