Sci-Tech

Pametni telefoni

Galaxy S7 uskoro i u Jet Black boji

Galaxy S7 uskoro i u Jet Black boji

Iz južnokorejskih medija stiže informacija, (navodno iz lanca dobavljača) kako je u pripremi još jedan Galaxy S7, no ovaj put u Jet Black boji tj. Glossy Black.

Razlog ovakvom razvoju situacije je i više nego očit - želja za privlačenjem onih kupaca koji bi zbog te boje kućišta umjesto Samsungove, mogli radije odabrati Appleovu sedmicu.

Podsjetimo, ovo ne bi bilo prvo naknadno uvođenje novih boja za model Galaxy S7. Sredinom ovog mjeseca (11. 11.2016.) Samsung je također dodao jednu novu -Coral Blue, koja je prvo bila namijenjena s tržišta povučenom modelu Galaxy Note7.

Čini se kako je Samsung tom odlukom napravio dobar posao, jer isti izvor navodi kako se Galaxy S7 u Coral Blue izvedbi na dnevnoj bazi proda u oko 15.000 komada. Usporedbe radi isti izvor navodi kako je prodaja iPhonea 7 zadnjih tjedana pala na oko 10.000 komada dnevno.

U međuvremenu su se na kineskoj društvenoj mreži Weiboo pojavile i fotografije sedmice u Glossy Black izdanju. Ako se ovi navodi pokažu točnima, Galaxy S7 u Glossy Black izvedbi bi trebao postati dostupan početkom prosinca 2016. godine.

Bug.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.