Lifestyle

boravak u prirodi

Centar Tara pokrenuo novi program pod nazivom “Šumo dolazim”

Centar Tara pokrenuo novi program pod nazivom “Šumo dolazim”
Škola trčanja Zadar

Centar Tara u veljači 2024. pokrenuo novi program pod nazivom “Šumo dolazim”, koji ima za cilj poboljšanje kvalitete življenja, kroz poticanje kretanja i povezivanje čovjeka sa prirodom i samim sobom.

Radi se o dolascima u šumu Musapstan, koja se nalazi u gradu Zadru. Do šume se brzo dolazi autom, a moguće je doći i autobusom za Crno.

Ukoliko imate želju ići u prirodu, a ne da vam se ići daleko ili ne možete izdvojiti duže vrijeme za izlet, ovaj program nudi boravak u prirodi u blizini i ne zahtjeva puno vremena.

Kroz vođene šetnje šumom, uz obraćanje pozornosti na disanje, pokrete, prirodu, te kroz razne načine na koje se možemo povezati sa prirodom i sa sobom, polaznici ovog programa oslobađaju se od nakupljene napetosti i stresa i vraćaju se iz šume pročišćeni, osnaženi i centrirani.

U šumi boravimo bez mobitela, kako bi se oslobodili i te ovisnosti barem na neko vrijeme i u potpunosti se posvetili sebi i šumi, te napunili svoje baterije.

Svi su dobrodošli, a detalje pridruživanja ovom programu možete vidjeti na www.centartara.com (Šumo dolazim) ili doznati na telefon 095 596 0279.

Program se odvija najčešće subotom, od 10 do 12 sati, ukoliko ne pada kiša. 

Također će se program Šumo dolazim provoditi i na neke sa šumom ili prirodom povezane značajne astronomske ili kalendarske datume.

O svakom susretu barem nekoliko dana ranije stoji obavijest na oglasnoj ploči već spomenute web stranice Centra Tara, kao i na FB ( Yoga Centar Tara ) i instagramu ( centartara).

Voditeljica programa je Ljubica Vitlov Boban, voditeljica Centra Tara i učiteljica yoge.

Slijedeći dolazak u šumu predviđen je za subotu, 16.03. u 10 sati.


Reci što misliš!