Crna Kronika

#192

Četvorka operirala benkovačkim područjem, kazneno prijavljena za tri krađe

Četvorka operirala benkovačkim područjem, kazneno prijavljena za tri krađe

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvero hrvatskih državljana, dvojicom muškaraca u dobi od 27 i 28 godine, te dvije ženske osobe u dobi od 52 i 24 godine, koje se sumnjiči za tri kaznena djela krađe.

Sumnja se kako su po prethodnom dogovoru u cilju stjecanja protupravne imovinske koristi došli na šire benkovačko područje, gdje su iz kuća otuđivali uglavnom novac, čime je vlasnicima pričinjena materijalna šteta od oko dvije tisuće eura.

Osumnjičeni su uhićeni 7. svibnja te su privedeni u prostorije policije gdje je tijekom kriminalističkog istraživanja kod istih pronađen dio predmeta koji potječu od izvršenja imovinskih kaznenih djela.

Sumnjiči ih se da su 3. svibnja u Gornjim Biljanima iz kuće 68-godišnjakinje, koja se nalazila u kući otuđili novac, nakon čega je oštećena  o sumnjivim osobama obavijestila policiju.

Nadalje, sumnjiči ih se da su istog dana u prijepodnevnim satima na području Bukovića ušli u kuću 83-godišnjeg vlasnika te iz kuće otuđili novčanik s novcem i dokumentima te u kuću 63-godišnjeg vlasnika, odakle su otuđili novac i srebrni nakit.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv svih osumnjičenih je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.


Reci što misliš!