Lifestyle

sex files

Kako prebroditi "lomove" u krevetu?

Kako prebroditi
Pixabay

Postoje neki seksualni problemi s kojima se prije ili kasnije susretnu (gotovo) svi parovi u dugim vezama. Mi imamo recept kako da ih preživite

"Nikada nisam mogla doživjeti orgazam u klasičnom snošaju. Mogu svršiti jedino kad me dečko oralno zadovoljava. Isprobali smo sve moguće poze ali niti jedna nije upalila".       

Odgovor: Samo 30 posto žena može doživjeti orgazam za vrijeme penetracije. Najčešći su razlozi nedostatak podražaja u genitalnom području, nemogućnost potpunog opuštanja ili partnerovo prebrzo svršavanje. Riješenje može biti nešto od ovog: otvorena komunikacija s partnerom o problemu, poza u kojoj je klitoris dodatno stimuliran (misionarska u kojoj korijen penisa i pubična kost dodiruju klitoris) te lubrikanti. 

"Na početku veze stalno sam željela seks no otkako smo dečko i ja počeli zajedno živjeti, moja je želja splasunula ali njegova nije. I dalje očekuje seks jednom ili čak dva puta dnevno a meni je muka. Doslovno to odrađujem. Što da radim?"                           

Odgovor: Muškarci su načelno "napaljeniji" od žena, a možda je vaše smanjenje želje pitanje seksualne motivacije. Dok ste "hvatali" trenutke i mjesta za seks, cijela vam je stvar bila uzbudljivija od situacije u kojoj ste danas, a u kojoj možete voditi ljubav kad god vam padne na pamet jer vas ništa i nitko u tome ne spriječava. "Začinite" seksualni život tako što ćete strast iz kreveta prebaciti na druge, inspirativnije lokacije - u automobil, na osamljenu livadu, požarne stepenice, u more....To bi trebalo vratiti seksualni drive s početka veze. 

"Nisam zadovoljna time kako izgledam i to mi kvari seksualni život. Ne dopuštam dečku da me vidi golu, a ljubav vodimo isključivo u mraku. Zbog svega toga on je izgubio želju, ili barem ja imam takav osjećaj".                                                                 

Odgovor: Umjesto da se fokusirate na one dijelove vašeg tijela koji vam se baš i ne sviđaju, koncentrirajte se na one kojima ste zadovoljni. Razmišljajte o tome koliko su lijepi i kako ih on voli dodirivati. Zamolite ga da vam kaže što mu se u vezi vašeg tijela najviše sviđa. Njegove bi vam rečenice trebale biti dovoljne da ipak poželite upaliti svijetlo i dopustiti mu da u njemu uživa svim čulima. 

Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!