Lifestyle

sex files

Mali mu je? To ne mora biti smak svijeta!

Mali mu je? To ne mora biti smak svijeta!
Thinkstock

On je prelijep, drag, dobar i uspješan. Naravno da je negdje morala biti skrivena neka mana. Nažalost, u njegovim boksericama. To nije razlog da počnete ridati kao Samantha iz "Seksa i grada". Imamo rješenje!

Sitnim trikovima i najmanji penis može dotaknuti vaše najsenzualnije točke. 

Kako?

Probajte tijekom odnosa držati noge što stisnutije, preporuča Cosmo.

"Neovisno o tome u kojoj pozi vodite ljubav, to će stvoriti osjećaj uskoće i omogućiti bolju stimulaciju na ulazu u vaginu, gdje je najveći broj živčanih vlakana", pojašnjava Ian Kerner, autor knjige "Passionista". 

Još jedan trik, zgodan za ljubitelje misionarskog položaja, jest ovaj: prije nego što dragi uđe u vas, ispod stražnjice podmetnite jastuk da izdignete zdjelicu. Time je i vaša vagina izdignuta i omogućava mu maksimalnu dubinu penetracije.

Ako nemate jastuk pri ruci, stavite mu noge na ramena. Njemu će biti lakše ući u vas, osjećat će se veći, vi ćete ga osjećati kao većega, a to je i položaj koji omogućava bolju stimulaciju klitorisa. 

Seks u položaju "žlice" također je odličan.

Oboje ste na boku, on je iza vas a ruke su mu slobodne i može dohvatiti svaki cenimetar vašeg tijela.

Taj položaj omogućava bliskost te ograničava pokrete smanjujući dužinu ulazaka i izlazaka pa ćete imati osjećaj da je veći jer je stalno u vama. 


Reci što misliš!