Lifestyle

Ljubav & seks

Četiri stvari zbog kojih uvijek padneš na lošeg tipa

Četiri stvari zbog kojih uvijek padneš na lošeg tipa

Nema više dobrih muškaraca - ako si ikada ovo pomislila ili izgovorila, u startu imaš loše šanse za pronalazak veze. Čak i ako ju pronađeš, vrlo je izgledno da ćeš pasti na lošeg tipa. Evo i zašto.

Imaš nerealistična očekivanja

Ako si uvjerena da je jako teško pronaći dobrog tipa, popis kvaliteta koji imaš za onog koji bi tebi odgovarao je vjerojatno jako, jako dugačak i nerealističan. Dobrih tipova ima posvuda, ali rijetko koji može zadovoljiti baš sve kriterije s tvog popisa pa ćeš u čekanju da dođe netko savršen vjerojatno naletjeti na kretena.

Živiš u prošlosti

Tvoj bivši je bio loš prema tebi, varao te ili ignorirao? Ako zbog toga pretpostaviš da će i sljedeći biti takav, vjerojatno ćeš privući upravo takvog tipa jer ćeš vjerovati da ne zaslužuješ bolje.

Imaš krive prioritete

Znamo, lako je pasti na zgodnog frajera koji na van izgleda kao savršeni ulov, ali upravo su takvi vrlo često oni loši dečki koji ti slome srce. Kad razmišljaš o novom frajeru, kopaj dublje i nemoj padati na površne stvari.

Ne želiš vezu

Podsvjesno, naravno. Iako sebe uvjeravaš da jako želiš dečka s kojim ćeš raditi sve stvari koje rade normalni parovi, ako podsvjesno još nisi spremna na to, tražit ćeš frajere koji će te povrijediti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.