Lifestyle

Neuzvraćena ljubav

Voliš nekog tko te ne primjećuje? Evo kako se riješiti opsesije

Voliš nekog tko te ne primjećuje? Evo kako se riješiti opsesije

Neuzvraćena ljubav može biti jako bolna stvar, a najgore je to što nam i najmanji tračak nade često zna produljiti patnju. Znamo da se nije lako riješiti opsesije frajerom koji te ne primjećuje, ali uz ovih nekoliko savjeta, sigurno ćeš uspjeti u tome.

Planiraj sanjarenje
 
O njemu vjerojatno razmišljaš baš cijeli dan, a svaka te situacija podsjeća na njega, čak i ona koja to inače ne bi trebala. Umjesto da posvetiš cijeli dan sanjarenju o frajeru kojeg ne možeš imati, posveti mu samo određeno vrijeme u danu. Može biti i nekoliko puta u danu, ali jednom kada vrijeme za sanjarenje prestane, zabrani si da razmišljaš o njemu. S vremenom će ti postati sve lakše, pa ćeš imati manju potrebu za sanjarenjem.

Zamijeni ga nekim hobijem
 
Umjesto da ležiš u krevetu i razmišljaš o svim stvarima koje su se dogodile ili koje bi se mogle dogoditi, upiši nešto i iskoristi to vrijeme na drugačiji način. Osim što ćeš se bolje osjećati, upoznati ćeš i nove ljude, što znači da možda upoznaš i nekoga tko će te primijetiti.

Shvati da je sve u tvojoj glavi
 
On je stvaran, da, ali sve ostalo je rezultat tvoje bujne mašte. Umjesto da pišeš priče u glavi i nadaš se da će se neka od njih ostvariti, koncentriraj se na stvari koje su opipljive i stvarne. Jednom kad izbaciš lude ideje iz glave, lakše ćeš se riješiti opsesije.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.