Događaji

"Knin bi tako živnuo"

M. Kovač: Prazne stanove u Kninu aktivirati za pripadnike Hrvatske vojske

M. Kovač: Prazne stanove u Kninu aktivirati za pripadnike Hrvatske vojske

Kandidat HDZ-a u IX. izbornoj jedinici Miro Kovač izjavio je u petak u Kninu kako se hrvatskim braniteljima može pomoći tako što bi ih se porezno rasteretilo u njihovim poduzetničkim aktivnostima, a za prazne stanove u Kninu je rekao da ih treba aktivirati za potrebe pripadnika Hrvatske vojske.

"Bilo bi dobro da prazne stanove aktiviramo te da ljudi iz Hrvatske vojske budu locirani ovdje, a na taj bi način Knin apsolutno živnuo", rekao je Kovač na predizbornom skupu na Kninskoj tvrđavi na kojem su bili predstavnici braniteljskih udruga i Hrvatskoga generalskog zbora te građani Knina. Dodao je kako bi Knin trebao biti mjesto "posebnoga državnog interesa."

Kovač se zauzeo za pomaganje braniteljima u njihovim, kako se izrazio, "poduzetničkim pothvatima" koje bi stimulirala država.

"To mora biti posebni državni interes, moramo ih porezno rasteretiti", istaknuo je Kovač, koji se zauzeo i za veće plaće u javnom sektoru na područjima od posebne državne skrbi.

"Moraju biti i veće plaće u javnom sektoru ovdje, na područjima od posebne državne skrbi, nego u ostatku Hrvatske", rekao je Kovač.

 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.