Sport

6. svibnja

"Tenisom do zdravlja" za Udruge za Down sindrom Zadar i Cukriće

Teniski klub Zara poziva na humanitarni turnir "Tenisom do zdravlja" - treći turnir Tenisom do zdravlja obogatiti će i Pub kviz!

Iz poziva:

Nakon uspješno održana dva humanitarna turnira Tenisom do zdravlja, vrijeme je da i po treći puta u Zadru zajednički napravimo lijepe stvari za našu zajednicu. Ovogodišnji turnir Tenisom do zdravlja  počinje 6. svibnja 2024., a sudionike turnira i finaliste ćemo bodriti dva tjedna.

Cilj ovogodišnjeg turnira je podizanje svijesti o osobama s Down sindromom  i osobama oboljelima od šećerne bolesti  te omogućavanje daljnjih terapijskih postupaka za članove Udruge za Down sindrom Zadar i Udruge Cukrići Zadar.

S obzirom na to da se trudimo svake godine napraviti još i više, treći turnir Tenisom do zdravlja obogatiti ćemo i Pub kvizom teniske tematike koji će se održati 15. svibnja 2024. u 20:30 sati u caffe baru Porat.

Ovim putem vas pozivamo i da se prijavite na kviz putem e-mail adrese klisej   @   yahoo.com. Prostora ima za 20 ekipa po 5 članova pa požurite jer se mnogo ekipa već prijavilo.

S obzirom da je događanje humanitarnog karaktera, nema klasične kotizacije nego će na samom kvizu biti postavljena kasica za dobrovoljne priloge.

U prijavi je potrebno navesti ime ekipe i broj članova.

Nagrade za najbolje plasirane ekipe osigurava cafe bar Porat. Vidimo se jer zaista, dobro je činiti dobro!


Reci što misliš!

  Vezane vijesti