Događaji

ponedjeljak, 6. svibnja

Pridružite se kreativnoj radionici i saznajte više o Erasmus+ pogodnostima

Pridružite se kreativnoj radionici i saznajte više o Erasmus+ pogodnostima

U ponedjeljak 6. svibnja u Lapo Lapo održati će se kreativna radionica i predstavljanje načina putovanja Europom i učenja od vršnjaka.

Kreativna radionica je organizirana u okviru diseminacijske aktivnosti Erasmus+ razmjene mladih pod nazivom Name My Project koju je u partnerstvu s Udrugom Prizma provodila Teatro Metaphora iz Portugala i koja je sufinancirana sredstvima Europske unije.

Mlada si osoba i voliš se kreativno izražavati? Želiš saznati više informacija o mogućnostima sudjelovanja na Erasmus+ razmjenama mladih koje organiziramo? Dođi i sudjeluj na našoj kreativnoj radionici i saznaj kako možeš putovati i učiti od svojih vršnjaka.

Koristeći se različitim bojama i medijima sudjelovat ćemo u sukreaciji kreativnih radova svih sudionika ove aktivnost. U ovom dinamičnom procesu svaki će od sudionika na kraju radionice imati svoj rad koji će biti produkt zajedničkih kreativnih rješenja cijele grupe.
A ujedno ćemo i predstaviti mogućnosti sudjelovanja na Erasmus+ aktivnostima koje organiziramo i mladi koji sudjeluju će prenijeti svoje iskustvo.

Radionica je najmjenjena za mlade s područja Zadra i Zadarske županije u dobi od 15 do 30 godina. Odvijati će se u prostoru Udruge Prizma (Ulica Nadbiskupa Nikole Matafara 2) 6. svibnja 2024. godine od 18:00 do 19:00 sati.

Ako želite sudjelovati na radionici ili imate pitanja, slobodno se javite na mail margareta@udrugaprizma.hr.


Reci što misliš!