Zabava

petak, 3. svibnja

Okusi i ritmovi Italije vas čekaju na Festi Italiani u A'mare Restaurantu!

Okusi i ritmovi Italije vas čekaju na Festi Italiani u A'mare Restaurantu!

Zvuk strastvenih talijanskih klasika, miris najbolje talijanske hrane i osjećaj topline i veselja što se širi prostorijom - sve ovo nas čeka sljedećeg petka, 3. svibnja, kada restoran A’mare postaje pravi mali kutak Italije.

Pridružite nam se na ‘Festa Italiana’ – večeri posvećenoj očaravajućim ljepotama Italije.

Uronite u atmosferu koja odiše Italijom: očekuje vas bogat izbor autentične talijanske kuhinje, sve začinjeno s ljubavlju i pažnjom prema detaljima. Širok asortiman pića i osvježavajući kokteli savršeni su za zagrijavanje pred večer punu uživanja i plesa. Za ritam će se pobrinuti DJ RKOMA, čije će pažljivo odabrane melodije pratiti vaše plesne korake.

Cijena ulaznice iznosi 25 eura i uključuje selekciju hrane i pića dobrodošlice. Ulaznice su dostupne za kupnju na recepciji hotela A’mare, gdje se restoran i nalazi. 

2c7d992cb968349605cb0164c1a420de.jpg?ranUkoliko želite osigurati mjesto za stolom, molimo vas da kontaktirate restoran pozivom na broj 099 737 0562.

Pridružite nam se u restoranu A’mare i doživite noć kao nijednu drugu - noć kada se slavi život, ljubav i nezaboravni okusi Italije.

Ci vediamo!


Reci što misliš!