Zabava

19. i 20. travnja

DJ Ante Dujić na Vibe & Dine u petak, Eyevan na A'kustičnoj suboti @ A'mare

DJ Ante Dujić na Vibe & Dine u petak, Eyevan na A'kustičnoj suboti @ A'mare

Restoran A'mare, već poznat po svojim A'kustičnim subotama, proširuje svoju ponudu i uvodi novi koncept za kraj radnog tjedna.

Svakog petka, počevši od ovog vikenda, A'mare će biti domaćin DJ večerima, počevši s DJ-om Antom Dujićem čija će glazbena selekcija obuhvaćati najveće hitove '70-ih i '80-ih.

37eb30595fa8bfb41eeb8d95ed636d40.jpg?ranOva nova tradicija petkom dodaje restoranu dodatnu dozu šarma i energije, a subotnje večeri ostaju rezervirane za akustične zvuke. Ovu subotu publiku će zabavljati Eyevan, donoseći intimnu i topu atmosferu koju posjetitelji očekuju.

A'mare je postao prepoznatljiv po pažljivo biranom ambijentu koji odiše toplinom i elegancijom, a njihovi kuhari briljiraju u pripremi autentičnih lokalnih specijaliteta. Sada, uz već etabliranu tradiciju subotnjih večeri, petkovi će biti obogaćeni zvucima koji odzvanjaju energijom i pozitivnim vibracijama, nudeći savršenu ravnotežu između opuštanja i zabave.

c809a8734bbb7bd79d52902fd931c756.jpg?ran
Gosti A'mare restorana moći će uživati ne samo u izuzetnoj kulinarskoj ponudi već i u pažljivo biranom glazbenom programu koji obećava da će svaki petak biti poseban doživljaj. Ovo je prilika za sve koji žele obogatiti svoje večeri spojem ukusne hrane i neprolaznih glazbenih hitova.

Restoran poziva sve da postanu dio njihove rastuće obitelji posjetitelja i dožive vikend u A'mare u novom svjetlu.

Svoje mjesto možete osigurati pozivom na broj 099 737 0562.


Reci što misliš!