Zabava

A'mare 6. travnja

Borgo Guitars Duo @ A'kustična subota

Borgo Guitars Duo @ A'kustična subota

Ovog vikenda, 6. travnja, A’mare restoran ponovno postaje središte vrhunske zabave uz najnovije izdanje A’kustične subote.

Ovaj put, posebni gosti koji će obilježiti večer su članovi Borgo Guitar Duo, maestralni gitaristi koji će svojim talentom i strašću prema glazbi zasigurno oduševiti sve prisutne. 

Svojim virtuoznim izvedbama, ovaj duo će vas odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje, stvarajući atmosferu koja savršeno pristaje uz intiman i topli ambijent A’mare restorana.

Da bi iskustvo bilo potpuno, A’mare će se pobrinuti da uz sjajnu glazbu uživate i u pažljivo odabranim specijalitetima. Njihova kuhinja spremna je zadovoljiti i najizbirljivije gurmane, nudeći raznovrsna jela koja će savršeno upotpuniti vaše glazbeno putovanje. 

A’kustične subote u A’mare restoranu postale su tradicija koja svakog tjedna privlači sve više ljubitelja dobre glazbe i hrane. Stoga, ne propustite priliku biti dio ove posebne večeri.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 099 7370 562 i pridružite se stvaranju još jedne nezaboravne noći. Budite spremni na večer ispunjenu emocijama, sjećanjima i, prije svega, izvrsnom glazbom i hranom.


Reci što misliš!