Zabava

Zvijezde otpjevale svoje

Nikša i Ivana pobjednici showa Zvijezde pjevaju

Nikša i Ivana pobjednici showa Zvijezde pjevaju

Pobjednici druge sezone showa Zvijezde pjevaju su Nikša Kušelj i Ivana Kindl

U velikoj završnici druge sezone televizijskog showa Zvijezde pjevaju srca publike, gledatelja i žirija zasluženo su osvojili Nikša Kušelj i Ivana Kindl. U ovoj su posljednjoj emisiji za dvije od tri izvedbe dobili maksimalan broj bodova. Međutim, ni konkurencija, Karmela Vukov-Colić i Đani Stipaničev nisu prisutne ostavili ravnodušnima.

Pobjednici druge sezone showa Zvijezde pjevaju su Nikša Kušelj i Ivana Kindl. Mogli bismo reći i zasluženo jer su tijekom dva mjeseca svake subote iznova oduševljavali žiri i publiku. Unatoč povremenim kiksevima gotovo su svaki put ispunili očekivanja koja su iznova bila sve veća.

Žiri se ovaj put sudržao od kritika. Premda nije bilo mjesta strogoći, emocije se nisu mogle suzdržati. Za vrijeme izvedbe 'Vivo per lei' najstroža članica žirija Martina Tomčić nije mogla zatvoriti usta, a Ivana Kindl nakon završetka pjesme nije mogla suzdržati suze.

Tada smo saznali da se žiri u ovoj emisiji preselio u duhovne dimenzije i da zapravo ništa više nije bitno.

Unatoč Nikšinom i Ivaninom trijumfu najveće iznenađenje večeri bila je slobodna izvedba Karmele i Đanija. 'O sole mio' je Đani otpjevao besprijekorno i izmamio uzdahe dok je Karmela stajala kraj njega i u dva navrata izrecitirala svoj dio. Karmela se potom upustila u objašnjavanje ovakvog izbora pjesme koji ni u kojem slučaju ne odgovara njenim glasovnim mogućnostima. Međutim, to nije spriječilo žiri da im da maksimalan broj bodova.

U drugom su nas dijelu emisije natjecatelji koji su finale gledali iz back stagea podsjetili kako pjevaju izvevši Gibonnijevu 'Oprosti'. Nakon što je neizvjesnost okončana, pozornicu su preplavili konfeti, a Barbara Kolar i Duško Ćurlić objavili su sretnu dobitnicu, Katicu iz Zagreba koja je svojim glasovanjem osvojila novčanu nagradu.

 

 


Reci što misliš!