Zabava

koncertna najava

Bijelo Dugme 14. prosinca na Višnjiku

Bijelo Dugme 14. prosinca na Višnjiku
jabuka

Direktor ŠC Višnjik Tomislav Zubčić gostovao je u programu Novog radija te najavio, između ostalog, i koncert Bijelog Dugmeta u dvorani Krešimira Ćosića. Kako nam je otkrio Zubčić, pregovori su pri kraju te bi legendarni bend na radost svojih obožavatelja u Zadru trebao nastupiti 14. prosinca 2024.!

ŠC Višnjik nezaobilazno je mjesto i okupljalište brojnih Zadrana raznih dobnih skupina, bilo da se bave sportom profesionalno ili rekreativno ili su jednostavno došli u šetnju. O brojnim sadržajima koje nudi Višnjik ne treba niti govoriti, no uskoro će punuda, pogotovo za obitelji, biti još i veći.

Naime, pored dvorane, sa sjeverne strane, gradi se obiteljsko-zabavni park s brojnim sadržajima, što će posebno razveseliti obitelji s djecom.

– Gradi se trampolin i bouncer park, golf park s 12 rupa. Bit će i simulatori vožnje za djecu te veliki dvorac na napuhavanje – otkrio nam je Zubčić.

BROJNI KONCERTI U KREŠINOM DOMU

Direktor Višnjika također je podsjetio na velike spektakle i koncerte koji nas očekuju u dvorani Krešimira Ćosića, a to su Lord of the dance 27. svibnjakoncert Aleksandre Prijović 7. lipnjaDoris Dragović 23. studenog“Domu mom” 30.studenog, a potom nam je dao i ekskluzivu:

– Pri kraju su dogovori, još se samo čeka potpis, no za sada se čini kako će u dvorani Krešimira Ćosića 14. prosinca 2024. koncert održati Bijelo Dugme, u sklopu svoje turneje – izjavio je Zubčić.

EP U KARATEU U ZADRU ZA PAMĆENJE

Direktor Višnjika posebno je ponosan na EP u karateu kojem je domaćin od 8. do 12. svibnja bio upravo Zadar odnosno ŠC Višnjik.

– Imamo povratne informacije iz europske i svjetske karate federacije da je ovo bilo najbolje organizirano Europsko prvenstvo do sad. Vjerujem da će u suradnji s Hrvatskim karate savezom biti u budućnosti sličnih događanja – naglasio je Zubčić te dodao kako se u budućnosti moramo pozabaviti povećanjem smještajnih kapaciteta kako bi mogli organizirati najveća sportska događanja.

Naravno, Zubčić podsjeća kako je u tijeku i play off prvenstva Hrvatske za košarkaše u kojem KK Zadar brani naslov prvaka te poziva građane na domaće utakmice Zadra jer je publika šesti igrač koji svojom atmosferom gura svoje ljubimce na parketu do pobjede

ŠC VIŠNJIK NASTAVIT ĆE RADITI U KORIST SVIH GRAĐANA

ŠC Višnjik otvoren je za sve građane, a tako će ostati i ubuduće. Neki slični centri diljem Europe ovakve sadržaje naplaćuju.

– Kao sportaš prošao sam puno sportskih centara u Europi i svijetu i mogu reći da ŠC Višnjik za njima ne zaostaje, čak ću reći i da je po pristupačnosti sportašima i građanstvu možda i jedinstven u Europi – kaže nam prvi čovjek Višnjika te zaključuje kako će ŠC Višnjik nastaviti raditi u korist građana i proširivati ponudu naravno u suradnji s Gradom Zadrom.

Sve koncerte i događanja pratite na FB i web stranici ŠC Višnjika.


Reci što misliš!