Zabava

Glazbeni show

Zvijezde pjevaju: Duško i Ivana ponovo oduševili izvedbom

Zvijezde pjevaju: Duško i Ivana ponovo oduševili izvedbom

Unatoč neskrivenom falšu Katje Kušec i jednako očajnom nastupu Mihovila Horvata, Tamara Despot i Ervin Baučić dobili su najmanje telefonskih poziva

Nakon što je prošlog tjedan uspješno porinuta treća sezona showa 'Zvijezde pjevaju', ove subote počeli su ispadati parovi. Nažalost, taj čin zadesio je Tamaru Despot i Ervina Baučića iako uopće nisu bili loši. Parovi su imali zadatak odabrati neki swing ili soul pa su tako skoro svi i pjevali na engleskom jer im je očito lakše poistovjetiti te glazbene žanrove sa svjetski poznatim hitovima. Mahom starijim od 50 godina.

Čast da prvi nastupe pripao je baš gubitnicima koji su djelovali daleko bolje nego prošle subote. Bili su dobri, bili su bolji ali ne i nešto više od toga. Štoviše, čak ih je i žiri prilično nahvalio ali očito nisu impresionirali televizijske gledatelje. Broj osvojenih bodova, vrlo pristojnih 27.

Drele i Zorica zapjevali su soul klasik 'I Can't Stop Lovin' You' gdje se Drele ponovo pokazao kao vrlo vrijedan učenik i sasvim solidan pjevač unatoč par falševa, no njegov glavni adut je i dalje duhovitost iako ga ostali natjecatelji moraju gledati kao vrlo opasnog protivnika do kraja showa. I žiri je ponovo bio dirnut izvedbom dodijelivši im 28 bodova.

Kristini i Marku sjajno je sjala Sinatrina pjesma 'Cheek To Cheek' i kao što je Ksenija Erker dobro primijetila, izgledali su kao da nakon ove izvedbe kreću dalje autobusom na turneju po Americi 50-tih godina prošlog stoljeća. Lijepa Kristina malo je uspjela savladati tremu pa kad još oboje dodaju malo strasti mogli bi doći i do finala. Sasvim dobar nastup i vrlo simpatična izvedba. I žiri se složio da su bili bolji nego prošli put, te im zasluženo dodijelio 31 bod.

Katja Kušec mnoge je razočarala nastupom u prvoj emisiji, pa je bilo za očekivati da će se Đani potruditi da ovoga puta izvuče maksimum, no ove je subote razočarenje bilo još veće. Bod više od strane žirija kojemu je bilo neugodno iskreno reći što doista misle pa su dobili 21 bod.

Dražen i Natali bili su daleko bolji nego prethodne subote ali 'The Way You Look Tonight' bolje bi zvučala kada bi je svatko od njih sam pjevao jer zajedno ne zvuče dobro. I dok ona svojim nježnim vokalom unosi prikladne potrebne emocije, Čuček je unatoč lijepoj boji glasa krut pa je i pjesma na kraju zvučala osrednje. No, 30 bodova su dobili.

Marija Husar izvela je fantastičan uvod svojim doista prekrasnim glasom u pjesmu 'Amazing Grace' (koja navodno ima preko 3500 verzija), no kad je uletio Mihovil, nova verzija ovog klasika postala je pjesma koju je bolje što prije zaboraviti. Pravo je čudo da su još uvijek u showu. Previsokih 23 boda od strane žirija koji nije štedio Mihovila.

Dolores i Giuliano zapjevali su 'Oh when the saints go marching in' i otpjevali je odlično. Poput glavnih likova nekog mjuzikla. Dakako, lijepa Dolores u crvenoj večernjoj haljini, ponovo je prštala seksipilom iako se malo manje razbacivala nego prošle subote. Kada bi pokupila samozatajnost i skromnost od Kristine Krepele, a Kristina pokupila malo više strasti i seksipila od Dolores onda bi obje bile još bolje. Uvjerljivo najbolji dio njihovog nastupa pripao je na kraju Barbari koja je primijetila kako Dolores voli stare stvari i odmah potom pozdravila Franu Lasića. Žiri im je iskreno i s pravom dao 31 bod.

Kao zadnji su nastupili Duško i Ivana i ponovo oduševili izvedbom. Pritisnuti teretom od prošle subote kada su zablistali, uspjeli su ponoviti izvedbu u soulu koji je zvučao sjajno dok je Duško Modrinić svojom nezgrapnošću na sceni djelovao vrlo šarmantno, ali samouvjereno. Dobili su ponovo najviše bodova (33) i najveće šanse za pobjedu treće sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

Pogledajte GALERIJU

A kako su Duško i Ivana jučer zvučali, poslušajte OVDJE


Reci što misliš!