Zabava

Svijet showbiznisa

Gej psina Cohenovog Brune

Gej psina Cohenovog Brune

Nekoliko tisuća posjetitelja očekivalo je borbe u ringu i zgodne "tete", a dobilo je dvojicu muškaraca koji si međusobno trgaju odjeću i ljubakaju po intimnim dijelovima

Sacha Baron Cohen, koji od ožujka snima film Bruno o gej reporteru iz Austrije, navukao je nabrijane ljubitelje borbi u gradovima Fort Smith i Texarkana u Arkanzasu i osigurao si besplatne statiste,javlja net.hr.

Nekoliko tisuća posjetitelja očekivalo je borbe u ringu i zgodne "tete", a dobilo je dvojicu muškaraca koji si međusobno trgaju odjeću i ljubakaju po intimnim dijelovima, na što su reagirali bacanjem plastičnih čaša piva i stolica.

Kako bi izbjegao eventualne tužbe koje su ga pratile nakon filma Borat, svi su posjetitelji upozoreni kako će tijekom večeri biti snimani, a prije početka showa morali su potpisati i pristanak.

Cohen je s Brunom, koji intervjuira goste o modi, showbizu, zvijezdama i homoseksualnosti (s naglaskom na potonje) već izazvao kontroverze.

Prije podvale u Arkanzasu razgovarao je s bivšim agentom Mosada i palestinskim akademikom kojega je pitao da mu objasni razliku između Hamasa (palestinski islamistički pokret) i humusa (vrste jela).


Reci što misliš!