Zabava

Zbogom Boratu!

Novinar Borat i reper Ali G su mrtvi!

Novinar Borat i reper Ali G su mrtvi!

Lik Borata prvi je put predstavljen gledateljstvu u televizijskom showu 'Da Ali G Show'

Sacha Baron Cohen je za dnevni list The Daily Telegraph izjavio da kazahstanski novinar odlazi u mirovinu, kao i njegov drugi alter ego, nadobudni reper Ali G.

'Kad sam glumio Ali G-ja i Borata, bio sam 'u njihovoj koži' po 14 sati dnevno. Zato sam ih zavolio i nekako mi je žalosno priznati da ih više nikad neću glumiti', rekao je 36-godišnji glumac i komičar za britanske novine.

'To je otprilike kao da se zauvijek pozdravljate s voljenom osobom', dodao je.

Baron Cohen prošle godine predstavio je najnekorektnijeg i najglupljeg reportera na svijetu, Borata Sagdiyeva, u potrazi za Pamelom Anderson u hit filmu 'Borat: učenje o Amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan'. Lik Borata prvi je put predstavljen gledateljstvu u televizijskom showu 'Da Ali G Show'.

'Puno mi je lakše uživjeti se u ulogu lika, a tako je i zabavnije. Da sam cijelu reklamnu kampanju za film 'Borat' izveo kao ja, ne bi bio ni približno takav odjek', rekao je Cohen.

Barona Cohena može se vidjeti u 'koljačkom' mjuziklu Sweeney Todd redatelja Tima Burtona, u kojem glumi uz Johnnyja Deppa i Helenu Bonham Carter.

 


Reci što misliš!