Zabava

Zabava 0-24

Party brod kreće u ljetnu avanturu

Party brod kreće u ljetnu avanturu

Na brodu koji je zamišljen kao ploveća diskoteka tijekom ljeta će se održavati partyji uz poznate DJ-eve te atraktivne plesačice

Od 15. srpnja do 25. kolovoza makarskom rivijerom će ploviti Party brod "Bibe".

Na brodu koji je zamišljen kao ploveća diskoteka tijekom ljeta će se održavati partyji uz poznate DJ-eve te atraktivne plesačice.

Za nezaboravnu atmosferu i vruće ritmove će se pobrinuti DJ-evi E-Base, Dee Kay, Makro Polo i Mirza, Teo Harouda i Miss Kali, iz Londona će stići animatori King Lexy i Stine Richard, a poglede će plijeniti lijepe plesačice - hrvatske Show Girls, akrobati, gimnastičarka Nika i 18 atraktivnih hostesa zaduženih da nikome od okupljenih čaša nikada ne bude prazna. Među partyjima koji će se održavati od sumraka do zore, najavljeni su i pjena partyji.

Kao jedna od specijalnih VIP gošći na Party brodu najavljena je bivša članica Pussycat Dolls, Ashley Roberts, koja će na brod doći dva puta tijekom kolovoza i predstavit publici svojih pet novih solo pjesama.

Na Party brodu vrijede i neka pravila: od ulaska na brod pije se iz lijeve ruke, u protivnom hostese kažnjavaju posjetitelje žestokim shootersima, a svaka cura koja ne bude mogla izdržati visoke temperature na brodu i skine se u topless dobiva besplatno piće.


Reci što misliš!