Zabava

LOTR

Pogledajte kako izgleda povratak u Međuzemlje

Pogledajte kako izgleda povratak u Međuzemlje

Fanovi Tolkienovih knjiga i filmova oskarovca Petera Jacksona napokon mogu vidjeti ono o čemu se priča posljednjih godina, još od posljednjeg nastavka "Gospodara prstenova".

 

Objavljen je prvi trailer za film rađen po knjizi "Hobit" koja je preteča "Gospodara prstenova". Film je režirao Peter Jackson i ovo je prvi od dva planirana nastavka. Još se moramo strpjeti godinu dana dok ne dođe u kina.

"The Hobbit: An Unexpected Journey" nam donosi neke stare likove iz slavne trilogije poput "Gandalfa" kojeg glumi sjajni Ian McKellan, Andyja Serkisa kao "Goluma", Christophera Leeja kao "Sarumana", ali i prekrasnu Cate Blanchett u ulozi "Galadriel" koja se inače uopće ne pojavljuje u Tolkienovoj knjizi. Film nam priča priču o neočekivanom putovanju hobita Bilboa Bagginsa kojeg glumi Martin Freeman. Bilbo s grupom patuljaka kreće na putovanje na Usamljenu planinu kako bi vratio ukradeni komad blaga od gigantskog zmaja Smauga. Drugi film o hobitu nazvan je "The Hobbit: There And Back Again" i najavljen je tek za 2013. godinu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.