Zabava

U 37. godini

Country zvijezda Mindy McCready pronađena mrtva

Country zvijezda Mindy McCready pronađena mrtva

Zvijezda country glazbe tragično je preminula, a bila je više puta uhićena zbog zloupotrebe droge i alkohola.

Country zvijezda Mindy McCready preminula je u 37. godini na istom trijemu obiteljske kuće na kojem je prije mjesec dana njezin dečko i otac njezinog devetomjesečnog sina pronađen mrtav, piše Mail Online.

Njezin dečko David Wilson stradao je od rana iz vatrenog oružja 13. siječnja.

McCready je poricala da je igrala ikakvu ulogu u smrti svog dečka kojeg je smatrala srodnom dušom.

Vjeruje se da je McCready počinila samoubojstvo. Prije samo nekoliko dana puštena je s rehabilitacije koju joj je naložio sud nakon što je priznala da previše pije alkohol i tablete. Prijavio ju je njezin otac koji je rekao da je zbog droge i alkohola zapustila sebe i djecu, no u centru je provela samo nekoliko dana.

'Puštena je jer su liječnici procijenili da je dovoljno psihički stabilna, a testovi na drogu i alkohol bili su negativni', izjavio je izvor za stranicu E!.

Njezino dvoje djece - od šest godina i devet mjeseci - smješteno je ranije u udomiteljsku obitelj te nisu bili kod kuće u vrijeme njezine smrti.

Njezina je karijera bila na vrhuncu 1996, kad se kao dvadesetogodišnja djevojka proslavila debitantskim singlom 'Ten Thousand Angels', prodanim u dva milijuna primjeraka, nakon čega je slijedio hit 'Guys Do It All the Time', koji je dugo bio na vrhu top ljestvica country glazbe.

Kad joj je krajem devedesetih karijera krenula nizbrdo, počeli su problemi s drogom i alkoholom, zbog čega je više puta uhićena i osuđivana na zatvorske kazne, više je puta bila i hospitalizirana, a samoubojstvo je pokušala dva puta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.