Zabava

Događaj

Zaručnica Tile Tequile pronađena mrtva u svom domu u Hollywoodu

Zaručnica Tile Tequile pronađena mrtva u svom domu u Hollywoodu

Kći Avu zamalo je izgubila nakon što su socijalne službe doznale kako razmažena bogatašica živi u pravom svinjcu

Pod nerazjašnjenim okolnostima umrla je 30-godišnja Casey Johnson, nasljednica lanca Johnson&Johnson, bogatašica i zaručnica starlete Tile Tequile. Vijest je potvrdila policija, ali i Tila Tequila na svojem Twiter profilu, gdje je fanovima poručila sljedeće: "Molim vas da se molite za moju ženicu koja je danas umrla. Hvala vam na svoj ljubavi i podršci, a ja ću biti offline kako bi pružila podršku njezinoj obitelji".

Osim ožalošćene zaručnice i zvijezde reality showa Tile Tequile, Casey je iza sebe ostavila i kćerku Avu koju je 2007. godine posvojila iz Kazahstana. U medijima se uglavnom pojavljivala zbog raznih skandala koji su redovito uključivali njezine lezbijske ljubavnice, a posljednje vrijeme i zbog zaruka s Tilom.

Kći Avu zamalo je izgubila nakon što su socijalne službe doznale kako razmažena bogatašica živi u pravom svinjcu i ne brine za dijete, a novinarima je ova nagađanja brzinom munje potvrdila i Caseyina bivša djevojka. ""Njezina kuća na Mulholland Driveu je pravi svinjac. Iskopčali su joj struju, naokolo trčkaraju štakori, bazen je zelen, a Porsche je zaplijenila banka. Avu sam mjesecima nosila naokolo jer je Casey otpustila njezinu dadilju. Jednom me molila da je čuvam dok ona tulumari, a nakon toga se doma nije pojavila idućih deset dana. Dosadilo joj je kupovanje torbica i cipela, pa je odlučila kupiti dijetee iz Kazahstana. No, bila je previše divlja da bi se brinula o drugom biću, kada svi znamo da se nije mogla brinuti sama o sebi", ispričala je.

Najveći skandal izazvala je Caseyina svađa sa bivšom djevojkom Courtenay Semel, kćerkom bivšeg direktora Yahooa, koja joj je uslijed verbalne i fizičke svađe zapalila kosu. U studenome prošle godine Casey je uhićena nakon što je navodno provalila u kuću svoje druge bivše ljubavnice.

Zbog problema s drogom i alkoholom kojima je godinama robovala policija istražuje posjed mlade bogatašice, a okolnosti smrti još uvijek se utvrđuju.


Reci što misliš!