Zabava

Borba za Aleksandra

Milan Severini šalje SMS izvještaje kad je sin s njim: 'Mama sad sam ustao, lijepo sam jeo...'

Milan Severini šalje SMS izvještaje kad je sin s njim: 'Mama sad sam ustao, lijepo sam jeo...'

Od kada su odvjetnici preuzeli stvar u svoje ruke, Severina i Milan Popović komuniciraju isključivo preko suda. Srpski biznismen ipak nastavlja pjevačici slati SMS-ove, ali samo kako bi je obavijestio o tome kako je dijete dok je s njim, prenosi slobodnadalmacija.hr.

- Mama, sad sam ustao; Upravo sam se vratio iz parka; Lijepo sam jeo; Legao sam spavati; Laku noć... - samo su neke od poruka koje je Popović proteklog vikenda poslao svojoj bivšoj da bi joj prenio šta radi Aleksandar dok je s njim, javlja Blic.rs.

Severina mu ni na jednu poruku nije odgovorila, ali kako kaže blizak prijatelj Milana Popovića, njemu je bilo važno pjevačicu obavijestiti da je dijete dobro.

Protekli vikend je bio prvi koji su otac i sin proveli skupa od kada se postupak o skrbništvu nad djetetom našao na sudu. Prije toga Popović je malog Aleksandra vidio nakratko nakon više od dva mjeseca.

- Postupak je u tijeku i Milan se nada da će mu sud uskoro dozvoliti da sina Aleksandra dovede i u Srbiju, ali dok sud ili dječakova majka to ne dozvole, viđat će se vikendom u Zagrebu. Vikend koji su proveli bio je, kao i svaki drugi kada su njih dvojica zajedno - lijep i ispunjen. Popović je iz Beograda u Zagreb donio gomilu igračaka i sa svojim sinom je uživao u svakom trenutku, tako da im je rastanak teško pao - ispričao je izvor za Blic.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.