Zabava

Pritužbe

Milan Popović: Moj sin živi u reality showu

Milan Popović: Moj sin živi u reality showu

Budući da Centar za socijalnu skrb nije reagirao na njegove pritužbe, odlučio je pismo poslati i na ostale adrese

Milan Popović poslao je pismo u kojem se požalio na svoju bivšu zaručnicu i način na koji se ponaša prema zajedničkom sinu Aleksandru.

Preciznije, smeta ga to što Severina gotovo svakodnevno koristi njihovog sina kako bi osigurala medijsku pozornost čime, smatra Popović, krši djetetova prava.

Dobili smo i potvrdu da je pismo stiglo na nekoliko adresa, a tPortal piše da se Popović požalio svima, od premijera Milanovića do ureda Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova.

"Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova je zaprimila pritužbu gospodina Popovića koja se odnosi na postupanje tijela nadležnih za zaštitu dobrobiti i interesa njegovog djeteta. S obzirom da pritužba sadrži tvrdnje koje pretežno ulaze u zakonsku nadležnost Pravobraniteljice za djecu i Pučke pravobraniteljice po zaprimanju pritužbe kontaktirali smo navedene institucije s kojima i inače surađujemo u sličnim predmetima koji ulaze u zajedničku nadležnost. Po provođenju postupaka provjere osnovanosti pritužbe zauzet ćemo stajalište temeljem ovlasti koje su Pravobraniteljici za ravnopravnost spolova dane Zakonom o ravnopravnosti spolova", stoji u odgovoru koji smo dobili iz ureda Pravobraniteljice.

Popovića su između ostalog zasmetali i komentari koji se pojavljuju ispod fotografija i video zapisa koji se nakon objave prenose u medijima diljem regije što smatra izuzetno štetnim za dijete.

Budući da Centar za socijalnu skrb nije reagirao na njegove pritužbe, odlučio je pismo poslati i na ostale adrese, ali zanima ga i zašto Državno odvjetništvo u ovom slučaju nije reagiralo po službenoj dužnosti.

"Poštovana gospodo, moj sin, trogodišnji Aleksandar živi u tzv. reality showu tipa 'Big Brother' u kojem ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentiraju često na najvulgarniji i zastrašujući način. S tom razlikom što se ovdje ne radi o TV emisiji produciranoj u TV studiju, već se radi o tome da je majka kreator, inicijator i redatelj ovih 'nastupa' djeteta, a koji predstavljaju svakodnevno praćenje djetetovog života", piše u pritužbi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.