Zabava

Nakon ludog vikenda

Vir: Sve je spremno za veliko finale maškara!

Vir: Sve je spremno za veliko finale maškara!

Krasno sunčano jutro iskoristili su virski mališani iz Dječjeg vrtića „Smješko" i odlučili pokazati velikim, srednjim i malim virskim maškarama kako i oni imaju masku za pokazati.

Odjeveni i maskirani sa svojim tetama kao leptirići, vile, vitezovi te kao keksi i mlijeko, odradili su šetnju otokom Virom i u tom prpošnom defileu došli do Mula. Putem kroz Centar pozdravljali su mame, tate, bake, didove i prolaznike, a stigli su i pozirati kako bi s nama podijelili ljepotu današnjeg jutra na Viru.

Treći tjedan „Virskih maškara" donio je nove šampione maski i bio svojevrsna generalka za utorak kada će na vrhuncu karnevalskih ludorija zapjevati Maja Šuput, a od ovozemaljskog života oprostit će se Karneval kojega će uz obavezno naricanje svećenika Mira, sakreštana Darka i drugih virskih maškara, spaliti i „pročistiti" od grijeha.

Do tada, tijekom sinoćnje nedjeljne večeri, maškare su ponovno ludovale uz zadarske zabavljače Ivicu Sikirića Iću, legendarnog Zorana Jelenkovića, nezaobilaznog Davida Ricova i vječnog Bepa Matešića, odličnu zadarsku grupu „Kanela" te, naravno, kraljicu maškara Avu Karabatić.

A iz ruku voditelja programa Igora Jelinića Tota pobjednički šampanjac za najbolju masku večeri podijelili su Pećinska žena i Šime Strašni, dok su u najužoj konkurenciji bile dvije Vještice, jedna s Istoka, druga sa Sjevera te jedna jako dobra, Dobra Vila.

Teku pripreme i za veliko finale, naime, večeras na terasi Kotarina očekuje se veliki broj maškara u finalnoj večeri programa „Virskih maškara". Program započinje u 20:00h a okupljene će zabavljati Maja Šuput, Bepo Matešić, David Ricov, Ićo Sikirić i grupa Kanela.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.